woopwoooop

Precis kommit hem från jobbet och ska alldeles precis strax åka ut till hästarna! Efter de blire snabbt byta om och ut o strööööga, haha nä men verkar som det blir till trollhättan ikväll med ett par stycken! niceprice!
Imorgon är det jobb 10-14 och efter det massa nyårsfix och nyårsfirande med alla mina fina vänner :)
Men nu kör vi lite förfest inför imorgon, hörs seeeen;)
LOVE





WHAT ARE WORDS

Då närmar det sig slutet på ännu en dag. Ska strax gå och bädda ner mig i sängen och kika någon film :) Skönt o komma i säng i tid för en gångs skull.. haha
Imorgon är det jobb hela dagen som gäller iallafall och sen blir det väl ut o rida som vanligt! Red Lektor hemma barbacka en sväng förut i mörkret och han var piggelin den lilla pållen!
Men ah, ha en fortsatt bra kväll då. haha
LOVE


matchade den snygge västen med en ännu snyggare luva på jobbet under jul....






dagens shopping

dethär är vad jag fick med mig hem idag från överby! hittade inget större så blev lite bra och ha saker!




skjorta o linne bikbok, skor skopunkten, skinnbyxor ginatricot







Ledig dag

Precis kommit hem från överby där det blev lite småhandling sådär bland alla galna reafolk. Har åkt på en dunderförskyldning o är helt matt och trött, menmen bara att byta om och dra sig ut till hästarna. Att jag är sjuk ska ju inte drabba dom! Hörs när jag kommer hem igen :)
LOVE



Like this

Shuuuuuuueshuue snyggisar!
Allt bra? Här äre finfinnnnnt iallafall! Kom hem från simon för en stund sen där ja vart sen igår kväll. Myskväll igår och idag har vi bara chillat, vart på överby en sväng och i ljungskile o lite överallt med fritz oså. Dock lille avundsjuk på dom som just nu sitter och förfestar för inatt drar typ 25pers upp till idre...........

Imorn är jag som sagt ledig och hade tänkt hinna med en tripp till överby, skicka iväg ett paket, lite affärer här hemma och så ska även pållen ridas o lite sånt :) Men vi får väl se hur det blir! Borde iallafall kika på ny nyårsklänning eftersom den ja beställde för typ två veckor sen vägrar komma.... menmen!
PUSS





BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!


IPHONE 4S BESTÄLLD!
tack bästa papppi ♥



:)

Vart ett par fartfyllda dagar nu det senaste så har inte haft en enda ledig minut till att sätta mig vid datorn, hehe
Har iallafall lunch just nu så är hemma en sväng och ska strax slänga i mig en macka eller något! Slutar vid sex som vanligt och sen blir det stall o mys. Imorn är jag ledig och det ska bli ungefär såÅåÅÅhÄäÄr skönt! Kan säga att jag ska ta igen alla missade sömntimmar under de senaste dagarna då!
Men vi hörs väl här ikväll igen kanske :)
pusssis





SUNDAY

Precis kommit hem från hästarna och ridhuset! Och lektor va ja, pigg haha. Den hästen måste ha en förkärlek till att bocka hela tiden! Natha hoppade lite så jag tog några skutt ja me och jaa, full fart och ingen broms va det då haha. Men man märkte verkligen vad kul han tyckte det va även fast det bara va småhinder! :)
Och min syster har ridit han nu de senaste när jag inte har hunnnit så ni inte tror jag hoppar det första jag gör, haha

Nu ska jag städa lite på mitt rum, äta frukost, duscha och börja tagga inför ikvälll!!!!!!!!!!!
Dock ska jag jobba imorgon vilket inte är lika roligt att tagga inför men! Ahja, nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväller osååå!
LOVE






it's partytimeeee

Ligger o chillar lite smått i sängen med pisssemissen stensovandes på min arm. Magda åkte hem för en stund sen så ska strax gå upp o göra lite nytta!
Hästarna ska vi åka till ridhuset med sen funderar ja på att raka min lilla lurvhäst! Sen är vi bjudna på förfest klockan 6 redan osåå.

Igår skulle det ju blivit utgång men vi kom inte så långt utan fastnade i brålanda så det slutade med dricka och film med simon,fritz och wictor, haha Dock hamndade vi lite överallt när dom andra hämta oss så vi va inte hemma förens 4 ändå :p
pussisssss


PARTY

Folk måste inte ha något liv som är inne och kollar min blogg på julafton... haha

Ahja, kommmit hem för en stund sen och sitter nu hemma och dricker lite älkohoool! Magda kommer strax så verkar det bli lite utgång idag ;D Har förövrigt haft en supermysig julafton och fått en massa fina presenter, älskar min fina familj och släkt! Madde fattades dock :(
Så vi hörs imorgon snyggingar ;)
LOVEEEEEEEEEE





GOD JUL ♥

Sovit länge idag, vart ute hos hästarna och pussat på dom på förmiddagen och nu har jag duschat och gjort mig iordning och så ska vi strax åka till farmor och fira jul där resten av dagen med massa mat,kalle anka och paket! ♥
Men vi hörs senare ikväll, ha en superbra dag nu :)
puss linda



Life is Good.

Igår va det lite skola, överby med johan, william och vickan ♥ och glöggmys med charlotte på kvällen!
Idag har jag vart på jobbet 08-19, dock hade vi suuupermysig julfrukost med massa mat och som sen avslutades med lite julklappar. Fick flera superbra MaryKay produkter och även ett presentkort på 100kr där! perfekkkkt! Och även världens goaste handkräm av fredd ♥

Har nyss vart ute i stallet och fixat och pussat på min älskade pålle! Nu har jag fått på mig lite myskläder och nu väntas det filmmys! Dock är ja ungefär såhääÄäÄr sugen på lipz....... menmen, imorn vankas det ännu en lång dag på jobbet! Fick dock en goo lön idag så jag klagar inte ;)
Hörs mer senareeeeeeee, puss


saknar min bonsi :(



onsdag

lång dag och nu ska jag strax sova för imorgon vankas det 11 timmars jobb!
sen på kvällen blir det troligen en lugn utgång till lipz eller filmmys ;)
pusss


kul liv

ligger i sängen och tycker synd om mig själv, precis fått i mig lite mat och ska snart sätta på någon film oså.
imorgon ska jag in till skolan en stund och efter det ska ja o william till överby en sväng om jag orkar oså. jobbar hela torsdag och fredag och har några julklappar kvar att fixa så måste mer eller mindre dit :p
puss
åh sommar............


2012

- Ta studenten med bra betyg
Verkligen satsa och göra det jag ska den sista terminen nu. Vara i skolan när jag ska, göra mina uppgifter och göra det bra. Och sen ha en GRYM studentresa ;)

- Bli grym på att rida
Lägga ner sjukligt mycket tid på hästarna och ridningen, varje dag. Genomtänkta trimpass med saker som behövs tränas på och inte rida för ridandets skull. Allt ska va perfekt, och lätt.

- Träna
Visst jag är inte suuperstor, men har gått upp en hel del i vikt och det trivs jag inte med för fem öre. Menmen, har man haft förhållande nästan hela året så får man väl räkna med några kilo extra ;) Nepp, men dem ska bort och jag ska trivas med mig själv. Lite iallafall, haha

- Lägga pengar på rätt saker
2012 kommer bli ett år med galet mycket inplanerade saker, dvs mångamånga tusentals kronor kommer gå åt. Och eftersom jag går i skolan fortfarande tjänar jag inte 15.000 per månad, så prioritera vad man lägger pengarna på och spontanköp inte en jacka för 3.000 bara för att en kväll när man har tråkigt. Den här punkten är nog den svåraste... haha

- Skaffa egen lägenhet
Något jag skulle gjort iår men inte blev av. Dock får det bli när jag har tid och vet lite mer vad jag ska göra framöver. Så kanske i höst någon gång?

- LEV LIVET
Och ha så jävla kul, man är 18år en gång i livet. Man kan snart börja räkna ner dagar tills jag slutar skolan, för föralltid om jag vill. Sen är man vuxen, det är nu man ska vara ung och dum!