<3

min fina mammi, love u <3


up and away

nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och försöka piggna till litegrann. sen blir det lite fix osånt så man kanske ser ut som en människa igen och sen åka till lisccch där det bara blir massa mys. och sen imorgon kanske stanna till på överby på vägen hem om jag orkar. vore skönt o få några klappisar klara :)
pusss



those days

"when i am with you, the whole world could disaper without i would notice
but in the end, this isn't reality for some of us"







jag som trodde aldrig jag hade vart riktigt fjortis....


men det hade jag helt klart..... hahahaha ja dör va ful
fast hur kunde ja va såå jävla brun? :o



trevligttrevligt

blev inte till läkarn idag så ska försöka gå till han imorgon istället. har istället fixat massa tråkigt pappersarbete som va tvungen och göras så nu är allt i sin ordning. ska bara betala in en räkning också! göttgött
funderar på om jag ska åka sen eller inte heller, har mått bra nu på dagen oså men det kan ju komma tillbaka lika fort igen.. och inte så roligt att va en o en halvtimme hemifrån och behöva köra hem själv då :p menmen, det löser väl siggggg
LOVE





e

så trött på att jämt va sjuk, jämt ha ont i kroppen, att jämt känna mig helt slut. varför kan inte jag bara vara som alla andra och va typ förskyld två gånger om året?
ahja, blir till läkarn och kolla upp rejält nu vad som är fel och förhoppningsvis få ngt bra svar.

ska strax pallra mig upp ur sängen och försöka få i mig lite mat iaf. och sen vet ja inte..



it might be sad, but it is true

folk som inte kan ta ansvar ska inte ha pålle! woopwoop
och det inkluderar mig ibland också, men ja har världens bästa mammmis dom dagarna v

va bara tvungen och säga det.. och även att fan vad jobbiga folk är som bara klagar på alla, på deras statusuppdateringar o allt. men vetni, ni är faktiskt lika värdelösa ni som lägger ner energi på de ;) skönt att inte va liten och fjortis längre.. hehe
nepp, godnatt snyggisar!


someday

sorry för jag inte lagt upp filmerna men har lagt in dom på min skoldata och där kan man inte ladda ner vad som helst nämligen!
ahja, nu ska ja försöka sova iallafall. förhoppningsvis får jag nån timmes sömn för en dag till helt utan sömn orkar varken jag eller min kropp med kan jag säga..
imorgon blir det typ superdålig update, men ska försöka så gott ja kan!
nästa vecka ska jag troligen beställa ny mobil och förhoppningsvis blir det en iphone!! dock är det leveranstid på 12jävla veckor hos 3?!?!?!? helt sjukt! tänkte bara säga att då blir det lättare att blogga ifrån mobilen oså ;)
pussssssss på er

kul.att.det.inte.går.att.lägga.in.bilder



helt slut

äntligen kommit hem efter en lång dag på jobbet där det verkligen vart full fart sen nio imorse till nu sex när vi stängde. tur det bara är jul en gång om året ;)
ikväll blir det lugnare än lugnast, kan fortfarande inte sova på nätterna och jag är så trött så jag vet inte vart ja ska ta vägen. höll till och med på att spy förut, bara sådär. mysigt!
imorn är det även då en lång dag på jobbet men efter det åker jag till h och spenderar kvällen och natten där. skönt!
LOVE




-

nepp, nu ska jag faktiskt ta och sovaa. gött o komma i säng i tid för en gångs skull! :)
SEEEEYA


fiffilicious

hemska bilder men lite sneakpeak eftersom ni aldrig fått se henne förr ;) hon är superfin irl!
ska försöka fixa ett program så ja kan lägga upp filmerna här imorn :)


fina pållar!

3 hästar ridna och nu har jag o mamma precis vart och handlat massa god mat!
ska hoppa in i en dusch nu och sen blire bara mys resten av kvällen :) har lite halvdåliga filmer från träningen också som ja ska försöka slänga upp!
LOVE


häztkväll

GUD VAD SKÖNT ATT FÅ SOVA LITE, säger jag baraaa. så har precis slängt i mig en macka och ska strax byta om och åka ut till det kalla. de värsta med att ha häst denhär årstiden! lektor ska skrittas,mackan gås med och fiffi hopptränas! sen när jag kmr hem ikväll är det en dusch och sängen dirrrrr.
LOVE





haha så jävla sant





duktig tjej!

precis kommit hem, jobbat och vart på både swedbank och handelsbanken. stor tjej!
nä men fixat en helvetes massa grejer men det bästa av allt är att snart funkar internetbanken som den ska och jag får ett visakort om några dagar!
nu ska jag sova nån timme för det blev ingen sömn inatt för min del, och ikväll äre hoppträning med galna fiffi! bra dag!
LOVE